Radio Faktum 51: Uitzending gemist

13 november: Broken Benn

Het eerste uur terug luisteren.

Het tweede uur terug luisteren.

Elke donderdag van 20.00 uur tot 22.00 uur is er radio Faktum 51. Een radioprogramma gevuld met lekkere rock, indie, new wave en britpopplaten. Gepresenteerd door Ruben Huizing, Nico Wiersema en Jan Bresters.


Elke week is er een bandje aanwezig in de studio waar pittige vragen aan gesteld worden. Ook geven ze een akoestisch live optreden weg. Verder is de uitzending gevuld met Nico Wiersema, de muziekkenner en liefhebber, te gast in de uitzending. Hij vertelt elke week een ander verhaal achter de muziek. Een verhaal wat je nog niet wist van een band, zanger of muziekfilm, Actueel of een historisch feitje, alles komt voorbij.

Daarnaast is er een wekelijks verhaal van Jan Bresters, de bassist van the Anti-D's en gitarist bij Mental Shark Bite, als dat nog niet genoeg is, heeft hij ook nog een solo singer-songwriter project. Jan is een alleskunner in zijn creativiteit en dat laat hij wekelijks tijdens de uitzending merken.Wil jij graag met je band in de uitzending?

Stuur dan een mailtje naar info@faktum51.nl

Radio: 105.3 FM 

of stream op: www.rtvstadskanaal.nl/luister-live/


Uitzending gemist - Faktum 51

Te beluisteren via internet op Rtv Stadskanaal of 105.3 FM


            Afgelopen week!

Radio Faktum 51: 13 november: Broken Benn

Het eerste uur terug luisteren.

Het tweede uur terug luisteren.

 

Deze week waren de jongens van de rockband Broken Benn in de uitzending. Drie mannen uit Drenthe. Voor het eerst in de uitzending wordt er versterkt gespeeld, dit werd een test en of het geslaagd is. Jan Bresters gaat weer een verhaal vertellen en Nico Wiersema heeft weer een geweldig nummer uitgekozen.


 

Vorige keer!

Radio Faktum 51: 23 oktober: Ricky Rehab

Het eerste uur terug luisteren.

Het tweede uur terug luisteren.

 

Na vijf jaar stopt de band Ricky Rehab, in deze aflevering gaan we terug kijken naar de afgelopen vijf jaar met als doel om de band weer bij elkaar te brengen. We hebben het over seks, drugs en rock 'n roll, mannenliefde en vriendschap, rivaliteit en ego's. Daarnaast gaat Nico Wiersema weer een geweldig nummer draaien in het onderdeel 'The Guest'. Daarnaast heeft Jan Bresters weer een verhaal over een groots Nederlands talent.


Vorige keer!

Radio Faktum 51: Melvin Bonnet

Het eerste uur terug luisteren.

Het tweede uur terug luisteren.

Donderdag 9 oktober was de cabareteske troubadour Melvin Bonnet in de uitzending. Deze Nederlandstalige liedjeschrijver met scherpe, grappige en kritische teksten zorgt ervoor dat na elk liedje er een grote lach verschijnt. Is hij nu cabaretier of muzikant, of misschien gewoon wel beide. In ieder geval een uitzending waar we ingaan op de zelfspot, lelijkheid in de wereld en de gedichten van Melvin Bonnet. Ook deze week vertelt Jan Bresters weer een nieuw verhaal en heeft Nico Wiersema weer een geweldig mooi nummer uitgekozen.